Lasagne met spinazie, tomaat, mozzarella, erwtjes, Italiaanse ham en pijnboompitten
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de ovenschaal in met olijfolie. Bedek met 2 vellen lasagne.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken. Snij de mozzarella en tomaten in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een hete koekenpan en laat afkoelen.
-
Verdeel de spinazie over de lasagnevellen. Bedek met de helft van de plakjes mozzarella. Strooi er wat pijnboompitten over en beleg met de plakjes tomaat.
-
Leg hierop 2 vellen lasagne.
-
Beleg met de sneetjes Italiaanse ham en plakjes tomaat.
-
Meng de tomatenpassata met de room. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Giet ½ van het mengsel over de plakjes tomaat.
-
Bedek opnieuw met 2 lasagnevellen.
-
Verdeel de erwtjes en de rest van de pijnboompitten erover. Giet de rest van de tomatenpassata erover.
-
Bestrooi met Provençaalse kruiden en geraspte Parmezaanse kaas.
-
Zet de lasagne in de oven gedurende ± 40 minuten.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven