Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Smelt 50 g boter in een grote pot en stoof de champignonplakjes erin, kruid met peper, zout en lookpoeder.
-
Voeg de pancettareepjes toe en roerbak.
-
Voeg de spinazieblaadjes toe en laat onder deksel de blaadjes slinken.
-
Schep 2⁄3 van de Alpro soya GO ON en 1⁄2 van de gemalen Parmezaan en pijnboompitten erdoor.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en schep ze erdoor. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Giet een scheutje Alpro soya cuisine op de bodem van een ovenschaal. Kruid met peper en zout en bedek met lasagneblaadjes.
-
Schep 1⁄3 van het spinaziemengsel erop en dek af met lasagneblaadjes.
-
Druppel er wat Alpro soya cuisine over, kruid en herhaal de vorige stap.
-
Eindig met een laag lasagneblaadjes.
-
Klop de eieren los met de rest van de Alpro soya cuisine en GO ON. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet over de laatste laag lasagneblaadjes en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
-
Plaats 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven