Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 165°C.
-
Pluk de muntblaadjes en snipper fijn.
-
Schil de rijpe peren en snij in fijne plakjes.
-
Bereid de vanillepudding zoals aangegeven op de verpakking en voeg de chocoladegallets eraan toe.
-
Kook de lasagnevellen beetgaar en laat uitlekken en afkoelen.
-
Leg een klein laagje pudding in de schotel, leg de lasagnevellen erop. Leg er enkele plakjes peer op en strooi wat munt erover. Bouw zo verder alle lagen op.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven