Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en snij in fijne ringen. Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes van de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de bloem door de melk.
-
Smelt de boter in een steelpan en voeg de melk toe. Laat inkoken tot een gladde bechamelsaus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Blancheer de broccoliroosjes en uiringen 2 min in kokend licht gezouten water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.
-
Snij de kip in dunne plakjes bak ze aan beide zijden kort aan in de rest van de olijfolie, kruid met peper en zout en dep droog met keukenpapier.
-
Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnevellen, giet er een laagje bechamelsaus over en verdeel de groenten erover.
-
Bedek met lasagnevellen en schik daarop de kip, overgiet met bechamelsaus en dek af met lasagneblaadjes.
-
Overgiet met de rest van de saus en bestrooi met mozzarella.
-
Bak in 35 min goudbruin en gaar.
-
Werk af met plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven