Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de roosjes van de broccoli en de steel in stukken.
-
Kook de broccoli gaar in groentebouillon. Laat afkoelen en mix in de blender.
-
Snij de ui fijn en stoof aan in 1 el olijfolie.
-
Voeg het gehakt bij de ui en bak mee. Kruid met peper en zout. Meng de bloem onder het gehakt en laat kort meebakken.
-
Voeg de saus bij het gehakt en 100 g gemalen kaas. Breng aan de kook en laat de saus indikken.
-
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een vuurvaste schotel in met olijfolie en saus.
-
Leg 3 lasagnevellen op de saus. Lepel saus over de lasagnevellen tot deze volledig bedekt zijn en strooi wat gemalen kaas over de saus.
-
Herhaal dit nog 3 maal en eindig met saus en wat gemalen kaas.
-
Snij de tomaten in schijfjes en verdeel over de lasagneschotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met tijm.
-
Bak de lasagne gaar in de voorverwarmde oven gedurende ± 25 à 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven