Schaaldieren , Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en verwijder de houterige uiteinden. Hou de schillen en uiteinden bij. Snij de asperges in schuine stukken.
-
Zet de aspergeschillen onder met 4 dl water en 4 dl melk. Voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat gedurende 30 min op een zacht vuur pruttelen. Zeef en laat afkoelen.
-
Bechamelsaus: gebruik 4 dl van de aspergebouillon. Smelt boter in een kleine sauspan. Voeg de bloem toe en laat al roerend drogen op het vuur. Voeg de melk al roerend beetje bij beetje toe. Breng het geheel aan de kook en laat enkele min doorkoken.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Verhit arachideolie in een bakpan.
-
Roerbak de aspergestukjes tot ze beetgaar zijn. Bewaar apart.
-
Roerbak de spinazie met de look in dezelfde pan met wat extra arachideolie tot de spinazie mooi geslonken is.
-
Voeg de ricotta toe en laat smelten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Mix de ricotta en spinazie met 1 dl aspergebouillon tot een smeuïge groene saus. Roer de aspergestukjes eronder.
-
Snij de zalm in plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel ½ van de spinaziesaus over de bodem van een ovenschotel. Bedek met lasagnevellen.
-
Verdeel er ½ van de zalm en ½ van de spinaziesaus over en bedek terug met lasagnevellen. Ga verder met de resterende zalm en werk af met de bechamelsaus. Bestrooi met gemalen gruyère.
-
Plaats gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met grijze garnalen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven