Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui, snij doormidden en in fijne reepjes. Zet opzij.
-
Pluk de koriander- en basilicumblaadjes.
-
Pel de look en snij in plakjes. Pel de sjalotten en hak fijn. Hak de chilipepers fijn, verwijder zaadjes als je niet van pittig houdt.
-
Snij het stoofvlees in stukken van 3 x 3 cm.
-
Verhit een scheut olie in een gietijzeren pot, voeg het vlees in porties toe en laat bruinen.
-
Doe de look en sjalot erbij en fruit glazig. Kruid met chilipepers, kurkuma, vijfkruidenpoeder en korianderzaad. Bak 3 min.
-
Overgiet met kokosroom en voeg vissaus, bruine suiker, limoensap en rietsuiker toe. Dek de pot af en laat 1 u zachtjes stoven.
-
Voeg het water toe en laat nog 1 u verder stoven onder deksel.
-
Verhit de friteuse tot 180°C. Frituur ¼ van de noedels krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Breng een pot met ruim water aan de kook, voeg zout toe en kook de rest van de noedels beetgaar.
-
Snij de paksoi in repen en voeg samen met de scampi’s bij de soep. Laat nog 5 min sudderen.
-
Serveer de soep in kommen met de gekookte noedels. Garneer met reepjes rode ui, gefrituurde noedels, korianderen basilicumblaadjes.
-
Serveer met partjes limoen en sriracha.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven