Langoustines met bouillon en geplette aardappel
Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Breng de visbouillon, witte wijn, room en sjalotten aan de kook.
-
Laat de langoustines hier gedurende 2 min in opwarmen. Haal er 12 langoustines uit en hou warm in de oven op 100°C.
-
Hak de andere langoustines in stukken en leg ze terug in de bouillon. Voeg er tomatenpuree aan toe. Laat tot 2⁄3 inkoken. Zeef de bouillon. Breng op smaak met peper, zout, kappertjes, zeste van limoen en peterselie. Hou warm.
-
Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en kook gaar. Giet af. Droog de aardappelen in de pot en plet fijn met een pureestamper. Kruid af met peper en zout.
-
Plaats in elk diep bord een uitsteekring gevuld met puree. Serveer er 3 warme langoustines bij. Giet de saus errond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven