Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien. Reinig de bleekselder en schraap de wortels. Snij in niet te kleine stukken. Verwarm een scheutje olijfolie. Bak de groenten gedurende een 10-tal minuten. Voeg het in stukjes gesneden lamstoofvlees toe. Roer 2 eetlepels bloem door de mengeling en meng goed. Voeg de rozemarijn, tomatenblokjes en rode wijn toe. Kruid met peper en zout.
-
Zet het deksel op de pan. Laat op een zacht vuurtje gedurende 2,5 tot 3 uur pruttelen. Roer er af en toe even door. Haal het laatste halfuur het deksel van de pan. Zo kan de saus wat indikken.
-
Snij de champignons in stukjes en voeg ze het laatste uur toe aan de stoofpot.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke blokjes.
-
Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en besprenkel rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper, zout en verse rozemarijn.
-
Zet in een oven van 180°C. Laat gedurende 20 tot 25 minuten konfijten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven