Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look. Snij de ui in halve ringen en snij de look fijn.
-
Schil de wortelen. Snij de selder en de wortelen grof.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij in grove stukken.
-
Verhit geklaarde boter in een kookpot en bak het lamsstoofvlees goudbruin. Schep in een kookpot met dikke bodem.
-
Bak het spek met de uienringen gaar in dezelfde pan. Blus met de rode wijn en laat wat verdampen. Voeg bij het lamsvlees en roer de look, de selder en de wortel erdoor. Vul aan met de paprikastukjes en de rozemarijn.
-
Bevochtig met de tomatenblokjes en de rundbouillon. Breng aan de kook.
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Ontkorst de boterhammen en besmeer met honing. Leg ze met de besmeerde kant op het stoofpotje.
-
Dek af en laat 2 u garen in de voorverwarmde oven.
-
Kruid met cayennepeper en zout en werk af met korianderblaadjes.
-
Serveer met gefrituurde aardappelnootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven