noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Hou enkele blaadjes koriander apart en snij de rest van de blaadjes samen met de steeltjes fijn.
-
Verwarm 2 el olie in de tajine en bak de lamsschenkels aan alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de tajine.
-
Stoof de uien erin aan op een zacht vuur, overgiet met 25 cl water en leg het vlees erbij.
-
Voeg ras el hanout, saffraan, kaneel, komijn en espelettepeper toe. Kruid met zeezout en breng aan de kook.
-
Laat 30 min afgedekt stoven.
-
Voeg de gedroogde vruchten toe.
-
Zet nog 1 à 1,5 u in de oven, tot het vlees gaar is.
-
Bak intussen de amandelen goudbruin in 1 el olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Voeg de amandelen en fijngesneden koriander toe en plaats nog 10 min in de oven.
-
Werk af met korianderblaadjes en serveer met couscous.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven