Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de lente-uitjes en snij 5 cm van het uiteinde af.
-
Spoel de krielaardappelen en snij elke aardappel in 3 schijfjes.
-
Hak de notenmengeling fijn in de keukenrobot. Meng de olijventapenade eronder tot je een smeuïge mengeling krijgt.
-
Kruid het lamsvlees met peper en zout. Bestrijk de bovenzijde met wat mosterd. Wrijf daarop een laagje van de tapenadenotenmengeling.
-
Bak de schijfjes aardappel gaar in hete olijfolie op een matig vuur.
-
Wrijf de lente-ui in met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze op een grillpan.
-
Bak het lamsvlees krokant in hete boter. Bak eerst de zijde met de tapenade gedurende ± 4 minuten. Draai voorzichtig om en bak de andere zijde ook 4 minuten. Laat het vlees nog 5 minuten rusten in de pan, van het vuur.
-
Schik het vlees, de aardappelschijfjes en lente-uitjes op het bord. Werk af met wat braadjus als saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven