Selder , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn met een lookpers.
-
Was de witte selder en snij in stukken.
-
Pel de kleine gele uitjes.
-
Snij de steeltjes van de vijgen en snij in 6 stukken.
-
Schil de rapen en koolrabi en snij in 4 of 6 grove stukken.
-
Snij de uiteindes van de boontjes en snij de boontjes in 2.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Verhit 2 el arachideolie en 1 el boter in een stoofpot.
-
Bak de lamsblokjes mooi bruin en schep ze uit de pot.
-
Bak de ui en look glazig in dezelfde pot. Voeg de tomatenpuree en het komijnpoeder toe en laat al roerend even meebakken.
-
Voeg het vlees weer toe en bestrooi met bloem. Roer goed om.
-
Blus met rode wijn en laat even koken.
-
Bevochtig met de rundsfond. Voeg de groene boontjes, tomatenstukjes, koolrabi, witte selder, uitjes, vijgen, rapen, kaneelstok en laurier toe.
-
Breng aan de kook en plaats onder deksel in de voorverwarmde oven gedurende 1,5 à 2 u.
-
Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de peterselie fijn en werk de navarin ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven