Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Snij de lamsboutsneden in stoofvleesstukken.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verhit arachideolie in een stoofpot en bak de lamsblokjes krokant.
-
Voeg de ui en look toe en laat glazig bakken.
-
Blus met rode wijn en laat volledig verdampen.
-
Roer de tomatenpuree en komijn erdoor. Bevochtig met de gepelde tomaten en 800 ml water.
-
Breng aan de kook met het kruidentuiltje en de rundsbouillonblokjes. Laat 1 u 30 min onder deksel verder garen in de oven.
-
Schil de rapen en snij in 8 partjes. Verwijder het loof van de wortels, schil ze en snij in stukken van 4 cm.
-
Voeg de wortelen en rapen toe aan de stoofschotel. Laat nog 45 min verder garen onder deksel in de oven.
-
Verwijder de uiteinden van de snijbonen en snij de bonen in schuine stukken van 2 cm.
-
Voeg samen met de erwten toe aan de stoofpot en laat nog 15 min verder garen in de oven.
-
Haal de navarin uit de oven en verhoog de oventemperatuur naar 200°C.
-
Roer de Luikse stroop door de navarin en kruid met zwarte peper en zout.
-
Boen de krieltjes schoon en dep goed droog.
-
Leg ze in een ovenschotel en besprenkel met 2 el arachideolie. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 25 min in de oven.
-
Snipper de krulpeterselie fijn en roer door de navarin.
-
Serveer de navarin met de gepofte krieltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven