Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Persillade: laat 50 gr boter smelten. Pel het teentje look. Mix ze met alle gehakte kruiden, look en mosterd in de blender. Breng op smaak. Meng genoeg paneermeel door de pasta. Zet 20 minuten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de lamskroon met peper en zout.
-
Verhit een klontje boter in een braadpan. Kleur het vlees langs beide zijden goudbruin.
-
Neem een ovenschaal en leg de lamskroon erin. Bedek de bovenzijde met een dikke laag van de persillade.
-
Bak in de oven gedurende 8 tot 12 minuten. Wanneer het vlees wat veerkracht heeft als je erop duwt, is het gaar.
-
Haal de lamskroon uit de oven en zet opzij onder een vel aluminiumfolie. Laat het vlees even rusten.
-
Zet de oven op de grillstand en plaats het vlees vlak voor het serveren kort onder de grill.
-
Snij het vlees telkens tussen twee botjes in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven