Lamskroon met asperges en tomaatjes

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges en snij de houterige uiteinden eraf. Zet op in koud water, breng aan de kook, zet af en laat de asperges verder garen.
-
Kruid de lamskroon met peper en zout.
-
Verwarm de airfryer op 200°C. Bak de lamskroontjes een voor een, telkens 10 à 15 min per stuk. Haal uit de airfryer, verpak in aluminiumfolie en laat rusten.
-
Snij de krieltjes in 2 en bak in een pan met een klontje boter tot ze bruingebakken zijn.
-
Snij de groene asperges in 4 en bak ze kort aan in een pan met een klontje boter. Voeg daarna toe aan de gebakken aardappelen.
-
Knip de tomaatjes in trosjes en leg 5 min in de airfryer op 200°C.
-
Bereid de vleessaus zoals aangegeven op de verpakking. Roer tot de saus voldoende ingedikt is.
-
Snij het vlees tussen de beentjes.
-
Leg 3 witte asperges bovenaan het bord. Schik daaronder 3 sneetjes lamsvlees met ernaast een trosje kerstomaatjes. Verdeel onderaan het bord de gebakken aardappelen met de groene aspergetips. Giet wat saus over het vlees en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven