Kook dit gerecht in deze stappen

  1. ea66ff78eee26ce6caac694dab3e4d67075287165c9bced115540b6c9dea6b63.jpg 2364c27c9ef8356fb6b87fd35a3324a65eec6eee3f3cb48d7d0128892a7f72f3.jpg

    Schil de witte asperges en snij de houterige uiteinden eraf. Zet op in koud water, breng aan de kook, zet af en laat de asperges verder garen.

  2. 3bc0ec1eb1ae42a7466e73350cf0b31cb58f79ad832fc8b3540615c67ecade83.jpg

    Kruid de lamskroon met peper en zout.

  3. c7a6fa26b381c8247eb5f9a965beed7c020133518b84f3b3d86161a833dbce79.jpg

    Verwarm de airfryer op 200°C. Bak de lamskroontjes een voor een, telkens 10 à 15 min per stuk. Haal uit de airfryer, verpak in aluminiumfolie en laat rusten.

  4. 1dc1c4228eb3964694b090036a27ed1e45845eaf44f2e1bee5be5669dfa175bc.jpg

    Snij de krieltjes in 2 en bak in een pan met een klontje boter tot ze bruingebakken zijn.

  5. 743f80412e15ccd5371e95ae89eb05c610c67e56c7319f98ec10f433d525ced2.jpg

    Snij de groene asperges in 4 en bak ze kort aan in een pan met een klontje boter. Voeg daarna toe aan de gebakken aardappelen.

  6. Knip de tomaatjes in trosjes en leg 5 min in de airfryer op 200°C.

  7. Bereid de vleessaus zoals aangegeven op de verpakking. Roer tot de saus voldoende ingedikt is.

  8. e667995ebee34847861b9d36fbe667b42c46e067a80a976be4f69163bfe97c0f.jpg

    Snij het vlees tussen de beentjes.

  9. Leg 3 witte asperges bovenaan het bord. Schik daaronder 3 sneetjes lamsvlees met ernaast een trosje kerstomaatjes. Verdeel onderaan het bord de gebakken aardappelen met de groene aspergetips. Giet wat saus over het vlees en serveer.