Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de quinoa op in ruim gezouten water en laat gaar koken.
-
Spoel de paprika’s, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij ze vervolgens in fijne brunoise. Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Spoel de courgette en snij in kleine blokjes. Stoof de lente-ui, paprika- en courgetteblokjes aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Giet de gare quinoa af en voeg de gestoofde groenten toe. Hou warm.
-
Meng het broodkruim met de fijngehakte verse kruiden en de mosterd. Kruid de lamsfilets en bestrijk het vlees met de kruidenmengeling. Bak de lamsfilet aan beide zijden gedurende 1 minuut in hete boter. Haal het vlees uit de pan en leg in een ovenschaal. Laat verder garen gedurende ± 4 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Hou de vleesjus bij als saus.
-
Zet een brede lage ring op het bord en vul op met de quinoa gemengd met groenten. Snij elke lamsfilet in 4 stukken en schik op het bord. Werk af met de vleesjus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven