Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en laat even drogen op het vuur. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof de spinazie kort aan in wat olijfolie met een teentje fijngesnipperde look. Voeg de spinazie onder de warme aardappelen en meng. Kruid met peper en zout.
-
Bak de lamsepigrammen in hete olijfolie gaar. Kruid met peper en zout.
-
Maak een vinaigrette met de olijfolie en witte wijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Dresseer het vlees op het bord en schik de lauwe salade erbij. Geef de vinaigrette er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven