Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lamschouder in stukken van 3 à 4 cm dikte. (Je kan dit ook aan je Spar beenhouwer vragen.)
-
Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij in stukjes van 4 cm op 4 cm. Pel de ui en reinig de venkel. Snij beiden in gelijke stukken. Borstel de champignons en snij in partjes.
-
Maak brochettes van het lamvlees met afwisselend ui, paprika, champignon en venkelstukjes. Kruid met peper en zout.
-
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes. Breng de komkommer op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
Bak de brochettes in een hete pan met olijfolie.
-
Meng de yoghurt met het kerriepoeder tot een smeuïge saus.
-
Dresseer de komkommerblokjes in het midden van het bord. Nappeer de saus er rond. Schik 2 brochettes per persoon op de komkommer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven