Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Wrijf de lamsbout in met olijfolie en een teentje look. Steek de rest van de teentjes look in het vlees. Leg het vlees op een bakplaat.
-
Kruid met peper, zout, rozemarijn, tijm en laurier. Laat 10 minuten aan elke kant kleuren in de hete oven.
-
Verminder de temperatuur van de oven naar 140°C. Giet een glas water uit op de bakplaat en laat het vlees in 6 à 7 uur langzaam garen.
-
Bedruip regelmatig (elke 20 minuten) om te voorkomen dat het vlees uitdroogt.
-
Deglaceer de ovenschaal met wat water en laat de saus indikken met mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven