Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkel, ui en krielaardappelen in schijven en leg in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.
-
Bak de lamsbout goudbruin in een pan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Hak de salie, rozemarijn, peterselie, look en oregano fijn en meng er 2 el olijfolie onder.
-
Leg de aangebakken lamsbout op de groenten en schik de trostomaten erop.
-
Smeer de lamsbout in met de kruidenolie.
-
Meng de eieren met de bloem, suiker en grof zeezout. (*)
-
Bedek de lamsbout en de groenten met deze zoutmengeling. Zorg ervoor dat de schotel volledig bedekt is.
-
Bak 1 u 15 min in de oven op 180°C.
-
Breek de zoutkorst los en haal van de lamsbout.
-
Snij het vlees in plakjes en serveer met de groenten en aardappelen.(*) Je kan op het einde een beetje water toevoegen aan de zoutmengeling om die beter te doen kleven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven