Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de suiker en malse boter tot een romig mengsel. Voeg de eieren en het vanille-extract toe en roer los.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Voeg de bloem geleidelijk toe aan het mengsel.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik bakpapier in de bakvorm, giet het beslag erin.
-
Bak de cake 35 min in de voorverwarmde oven. Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking
Snij de cake in blokjes en snij die blokjes in 2. Smeer wat abrikozenconfituur op een blokje en zet de andere helft er terug op.
-
Smelt de chocolade met de boter en het cacaopoeder.
-
Haal de cakejes eerst door de chocolade en daarna door de geraspte kokos. Laat opstijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven