Schaaldieren , Vis , noten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zoetzuur
Pel de sjalotjes. Snij de piccantina’s en sjalotjes in dunne ringetjes. Doe samen met rijstazijn in een kom, bestrooi met zout en suiker, en laat 1 u rusten.
-
Kuis de bonen en snij in stukjes.
-
Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn. Pluk de muntblaadjes.
-
Stamp de noten fijn in de vijzel tot een pasta.
-
Verhit een scheut arachideolie in een kookpot en roerbak de currypasta en gestampte noten 5 min op een laag vuur. Overgiet met de kippenbouillon en kokosmelk. Voeg de kaneelstokjes, steranijs, vissaus, limoensap, koriandersteeltjes, kokosbloesemsuiker en mangochutney toe en laat 10 min zachtjes koken.
-
Voeg de bonen en scampi’s toe en laat nog 3 min koken. Haal de pot van het vuur.
-
Snij de ananas in blokjes. Overgiet de rijstvermicelli met kokend water en laat 2 min garen.
-
Verdeel over kommen en schep de laksa erover. Werk af met ananas, koriander en muntblaadjes. Serveer met zoetzuur van rode peper en gebakken uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven