noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de olijven in fijne plakjes. Pluk de blaadjes van de peterselie en oregano los en snipper ze fijn. Rooster de pistaches en pijnboompitjes kort en hak grof.
-
Doe de olijven en verse kruiden in een kom en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met chilivlokken en zout. Schep stevig door elkaar. Laat rusten.
-
Lepel de labneh in een mooie serveerschaal. Verdeel het olijvenmengsel erover en bestrooi met de noten en pitten.
-
Verwarm het Turks brood.
-
Werk de labneh af met zeste van citroen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven