Kwek kwek met fishballsauce

Kwek kwek met fishballsauce

Allergenen

Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Fishballsauce

    Pel de rode ui en look en snipper alles fijn. Stoof aan in olie. Snij de piccantina in kleine ringen en voeg toe aan de ui en look.

  2. Doe de bruine suiker erbij en laat alles glazig stoven. Blus het geheel met de vissaus en sojasaus.

  3. Meng het aardappelzetmeel met het water. Voeg toe aan de saus en laat goed doorkoken. Laat dan een nachtje trekken.

  4. ’s Anderendaags

    Kook de kwarteleitjes hard in water met een geut azijn. Laat schrikken in koud water en pel de kwarteleitjes.

  5. Bierbeslag

    Klop het bier en de eidooiers samen los. Zeef de bloem erdoor en roer glad. Kruid met zout.

  6. Klop de eiwitten luchtig en spatel als laatste onder het beslag.

  7. Prik de kwarteleitjes op een stokje. Haal de eitjes door het bierbeslag en frituur ze goudgeel.

  8. Serveer met koude of lauwe fishballsauce.