Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Fishballsauce
Pel de rode ui en look en snipper alles fijn. Stoof aan in olie. Snij de piccantina in kleine ringen en voeg toe aan de ui en look.
-
Doe de bruine suiker erbij en laat alles glazig stoven. Blus het geheel met de vissaus en sojasaus.
-
Meng het aardappelzetmeel met het water. Voeg toe aan de saus en laat goed doorkoken. Laat dan een nachtje trekken.
-
’s Anderendaags
Kook de kwarteleitjes hard in water met een geut azijn. Laat schrikken in koud water en pel de kwarteleitjes.
-
Bierbeslag
Klop het bier en de eidooiers samen los. Zeef de bloem erdoor en roer glad. Kruid met zout.
-
Klop de eiwitten luchtig en spatel als laatste onder het beslag.
-
Prik de kwarteleitjes op een stokje. Haal de eitjes door het bierbeslag en frituur ze goudgeel.
-
Serveer met koude of lauwe fishballsauce.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven