Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 200 ml plantaardige drink en voeg gember, kurkuma, vanille-extract, kaneel en peper toe.
-
Meng goed. Haal de plakjes gember uit de melk zodra die bijna kookt. Haal van het vuur en breng op smaak met agavesiroop.
-
Schuim de rest van de drink op door goed te mixen en giet in de glazen.
-
Giet de kurkuma-latte erbij en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven