Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook en voeg de eieren toe. Laat 4 min koken. Pel de eieren en halveer.
-
Pel de look en snij in Smelt de geklaarde boter in een pan op een zacht vuur. Voeg de look toe en laat 5 min zachtjes verwarmen. Verwijder de look.
-
Snij de korst van het toastbrood en snij het brood in blokjes. Voeg toe aan de boter. Roerbak tot goudbruine croutons. Kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pel de ui en snipper grof. Verwarm wat ongezouten boter in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de spinazie toe en laat smelten onder deksel.
-
Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 15 min koken.
-
Snipper de bieslook fijn. Meng de bieslook en het paneermeel onder het kippengehakt en rol balletjes.
-
Voeg de kruidenkaas toe aan de soep en mix fijn.
-
Breng zachtjes weer aan de kook en voeg de balletjes toe. Laat enkele min koken tot ze komen bovendrijven.
-
Serveer de soep met de lookcroutons en een half eitje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven