Kruidenbouillon met ravioli

Kruidenbouillon met ravioli

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Snij de bol look en de ui met pel middendoor. Rooster 20 min in de voorverwarmde oven.

  3. Snij de venkel met stelen in grove stukken.

  4. Breng 2 l water aan de kook met de look, de ui, de venkel, de spaghettigroenten, het venkelzaad, de 5 bessenpeper, de kruidnagels en optioneel de korst van een blok Parmezaanse kaas.

  5. Pluk de blaadjes van de basilicum, krulpeterselie en oregano. Snipper de blaadjes fijn en voeg de stelen toe aan de bouillon, samen met de takken rozemarijn en tijm. Laat de bouillon 2 u trekken op een zacht vuur. Giet door een zeef en kruid met zwarte peper en zout.

  6. Gaar de ravioli in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Serveer de ravioli in borden en overgiet met de warme bouillon. Werk af met de gesnipperde kruiden en geschaafde Parmezaanse kaas.