Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Bak de varkenswangen aan alle zijden bruin in wat boter. Roer de ui erdoor en laat glazig bakken. Voeg de perenstroop toe. Blus met tafelbier en de rundbouillon.
-
Laat 1 u 30 min sudderen met een kruidentuiltje op zacht vuur onder deksel.
-
Schep de wangetjes uit de saus en laat verder inkoken tot 400 ml. Verwijder het kruidentuiltje en laat afkoelen. Trek het draderige vlees uit elkaar.
-
Week het blaadje gelatine in koud water.
-
Smelt 60 g boter in een sauspan. Roer de bloem erdoor. Voeg de saus van de varkenswangetjes toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2 min sudderen tot een dikke gebonden saus.
-
Roer het uitgeknepen gelatineblad erdoor. Voeg het draadjesvlees toe. Kruid met zwarte peper.
-
Stort de massa in een ingevette ovenschotel. Dek af met vershoudfolie en laat min. 3 u afkoelen in de koelkast.
-
Paneren
Verdeel na afkoelen in bolletjes van 4 cm Ø en duw een beetje plat. Paneer elk burgertje. Haal door de bloem, losgeklopte eieren en door het paneermeel.
-
Frituur goudbruin op 175°C. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Doe de mosterd in een spuitzak en spuit op elk kroketje wat mosterd. Werk af met een blaadje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven