Eieren , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en 1 teentje look en snipper alles fijn.
-
Verwijder het onderste deel van de steel van de champignons en borstel de rest proper.
-
Snij de champignons in kleine stukjes of hak ze fijn.
-
Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak fijn.
-
Kleur de sjalot- en looksnippers aan in een pan met gebruinde boter.
-
Voeg de champignons toe en laat goudbruin bakken.
-
Voeg de kippenbouillon en room toe en laat goed opkoken.
-
Neem van het vuur wanneer bijna alle saus is ingekookt. Voeg de gelatine en gehakte peterselie toe.
-
Stort uit op een plateau en laat hard worden in de frigo.
-
Draai bolletjes van het beslag. Paneer door eerst door de bloem te halen, daarna door een losgeklopt ei met scheutje olie en als laatste door het paneermeel te rollen.
-
Frituur de kroketjes goudbruin op 180°C.
-
Hummus
Pel het teentje look. Mix alle ingrediënten samen tot een gladde hummus. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven