Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 100°C.
-
Leg de sneden peperkoek op bakpapier en laat 1 u drogen in de oven.
-
Laat afkoelen en mix de peperkoek tot fijn kruim. Meng met 20 g paneermeel.
-
Verwijder het vel van de zwarte pensen. Plet met een vork met de eidooier en het overig paneermeel tot een fijne puree.
-
Rol balletjes van de pensenpuree.
-
Paneer de pensballetjes. Haal ze eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en dan door het kruim van peperkoek. Herhaal de laatste 2 stappen voor een extra krokante korst.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Meng ½ van het sap van de noordkrieken met het vanillepuddingpoeder.
-
Breng aan de kook en laat al kloppend 2 min indikken.
-
Frituur de kroketten 1,5 min in de voorverwarmde friteuse.
-
Laat ze uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Serveer met de kriekensaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven