Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Smelt de boter.
-
Rits de tijmnaaldjes van de steeltjes.
-
Schil de aardappelen, was ze en snij ze met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes.
-
Droog ze met een schone keukendoek. Doe in een kom samen met de boter en de tijm, hussel door elkaar en kruid met zeezout.
-
Schik de aardappelplakjes als een pak speelkaarten dicht tegen elkaar in een ovenschaal.
-
Kruid met zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak in ± 50 minuten gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven