Allergenen
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol de brickdeegvellen open en snij ze in 2 gelijke delen. Leg een koffielepel geitenkaas in het midden van de vellen en doe er een toefje honing op.
-
Rol de vellen op, terwijl je de boorden naar binnen omplooit om een sigaarvorm te bekomen. Druk goed aan.
-
Klop de eidooier los. Bestrijk de sigaren met de eidooier.
-
Bak de sigaren 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C of frituur gedurende enkele minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven