Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp de gember. Snij de koriandersteeltjes en -blaadjes fijn. Snij de lente-ui fijn.
-
Verwijder de buitenste harde bladeren van het citroengras en snij het zachte binnenste gedeelte heel fijn. Meng met de gember, look, koriander, panko, lenteui en limoenzeste door het gehakt.
-
Rol balletjes met vochtige handen van het gehakt.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Knip het filodeeg in vierkantjes van 10 x 10 cm en bestrijk ze met olie.
-
Leg 4 velletjes geschrankt op elkaar en verpak een balletje gehakt erin.
-
Schik de buideltjes op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin en gaar in 15 min.
-
Serveer met chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven