Krokante amandelkoekjes met chocolade

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Klop het eiwit los en schep de amandelschilfers erdoor.
-
Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
-
Lepel hoopjes amandelschaafsel op een afstand van elkaar.
-
Vorm er met behulp van een vork ronde koekjes van en druk ze plat tot een schijfje.
-
Bak in 25 à 30 minuten goudbruin en laat afkoelen op de bakplaat.
-
Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.
-
Strijk de onderkant van het koekje met een bakkwast in met chocolade.
-
Laat opstijven en serveer.
-
Tip: maak dunne, platte schijfjes, anders blijven de koekjes taai.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven