Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de ongeschilde aardappelen.
-
Schil de aardappelen en snij in dunne schijfjes.
-
Hak de verse oregano fijn en meng met zeezout, peper en gedroogde oregano.
-
Meng het eendenvet op kamertemperatuur onder de schijfjes aardappelen.
-
Vul de ovenschaal met de schijfjes aardappel. Zet de aardappelschijfjes rechtop.
-
Strooi de kruiden over de aardappelschotel.
-
Bak de aardappelschotel gaar, krokant en goudbruin in de voorverwarmde oven in ± 1 u. Bak desnoods iets langer tot de aardappelen gaar zijn.
-
Snij de kipfilets open tot een lap. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer elke kipfilet met 1 el rode pesto.
-
Snij de mozzarella in blokjes en verdeel over de kipfilets.
-
Vouw de kipfilets dicht.
-
Leg 5 sneetjes spek overlappend op elkaar. Leg de gevulde kipfilet op het spek en plooi de sneetjes spek over de kip.
-
Besprenkel een ovenschaal met wat olijfolie en leg de rolletjes in de ovenschaal.
-
Kruid de rolletjes kipfilet met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
-
Bak in de oven op 190°C tot de kipfilets goudbruin en gaar zijn in ± 35 min.
-
Serveer de aardappellamellen met de gebakken rolletjes kipfilet en een slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven