Vis , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en scheur in mooie plukjes.
-
Snij het kabeljauwhaasje in 6 gelijke blokjes.
-
Wikkel elk blokje in een plakje Gandaham. Steek vast met een prikker.
-
Meng de mosterd met de mayonaise. Kruid met peper en zout.
-
Laat de arachideolie warm worden. Bak de spiesjes krokant in de hete olie. Zet nog 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
-
Schik de spiesjes op een bord, werk af met een blaadje sla en de mosterdmayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven