Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng met de tomatenpuree, kandijsuiker, kippenkruiden, mosterd en 50 ml arachideolie.
-
Smeer de kippendijen ermee in. Dek af met plasticfolie en zet 1 nacht in de koelkast.
-
’s Anderendaags: warm de oven voor op 180°C.
-
Boen de krieltjes schoon.
-
Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1 cm.
-
Pel de ui en snij in 4 à 6 partjes (afhankelijk van de grootte).
-
Verdeel de wortelen, ui, laurier en tijmtakjes over de bodem van een ovenschotel. Besprenkel met arachideolie, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de kippendijen erover en dek af met aluminiumfolie.
-
Zet 50 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de appel in schijven van 1 cm.
-
Voeg de appelschijven en krieltjes bij de ovenschotel en beleg met enkele klontjes gezouten boter.
-
Laat nog 25 min verder bakken zonder aluminiumfolie op 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven