Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de platte peterselie, bieslook en ¼ bosje kervel fijn. Roer de kruiden door de zure room. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Doe in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Verwarm de witte wijnazijn met de suiker tot de suiker gesmolten is.
-
Giet dit mengsel over de sjalotringen en laat afkoelen.
-
Kook de krieltjes met schil gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat volledig afkoelen.
-
Halveer de krieltjes en snij een klein stukje van de bolle onderzijde van elk krieltje. Zet op een serveerbord.
-
Snij de makreel in stukjes, niet groter dan de krieltjes.
-
Beleg elk krieltje met een stukje makreel. Spuit de zure room met kruiden erover.
-
Werk af met enkele sjalotringen, wat lompviseitjes, wat kervel en wat fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven