Allergenen

Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil. Laat ze goed uitlekken in een vergiet.

  2. Haal de krab uit het blik en laat uitlekken. Spoel de paprika, verwijder steelaanzet en zaadlijsten en hak ½ fijn. Pel de rode ui en snipper fijn. Hak een handvol bladpeterselie fijn.

  3. Pel de aardappelen en plet met een vork. Schep de uitgelekte krab, het broodkruim, de panko, het limoensap, de mayonaise, de paprika en de uisnippers erdoor. Kruid met peper en zout. Meng goed met je handen.

  4. Strooi er wat bloem bij, als het mengsel nog te vochtig is.

  5. Vorm 10 platte schijven van het mengsel. Laat ze opstijven in de koelkast.

  6. Bak ze goudbruin in hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met partjes limoen, salade en tomaat.