Allergenen

Schaaldieren , Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Krabkoekjes: pluk de basilicum- en korianderblaadjes en snipper fijn. Snij de lente-uitjes fijn. Doe alle ingrediënten voor de krabkoekjes in een kom, kruid met versgemalen peper en zeezout en meng goed. Dek de kom af met plasticfolie en laat minstens 20 minuten en maximum 24 uur in de koelkast opstijven.

  2. Salsa: snij het fruit in kleine blokjes en meng samen met de versnipperde koriander.

  3. Vorm vlak voor het eten het krabmengsel tot 8 gelijke koekjes, druk ze een beetje aan voor een samenhangend deeg.

  4. Verhit in een pan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olijfolie. Bak de krabkoekjes ± 5 minuten aan beide kanten knapperig.

  5. Serveer de koekjes met de frisse salsa. Zomerreceptje uit Florida!

  6. Tip: lekker met citroenmayonaise. Mix 50 g mayonaise met 50 g Griekse yoghurt, citroenzeste, 1 eetlepel limoensap en olijfolie op hoge snelheid in de blender. Kruid met peper en zout.