Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maïssorbet: breng de maïskorrels met vocht, witte wijnazijn en suiker aan de kook. Mix glad in de keukenrobot en laat afkoelen. Draai af tot sorbet in de sorbetière. Laat 1 nacht rusten in de diepvries.
-
Reinig de radijsjes en snij in fijne plakjes.
-
Schil de avocado’s, snij in 2 en verwijder de pit. Mix het vruchtvlees met het sap van de limoen tot een gladde puree in de keukenrobot. Je kan er eventueel nog een eetlepel mayonaise aan toevoegen. Kruid goed met peper en zout. Spuit de puree met behulp van een spuitzak in de cocktailglazen.
-
Haal het krabvlees uit de verpakking en snij in stukken. Leg de stukjes krab op de avocadopuree.
-
Haal de maïssorbet een 5-tal minuten voor het opdienen uit de diepvries. Schep kleine bolletjes maïssorbet en schik op de avocadopuree, naast de krab.
-
Versier met wat maïskorrels, een schijfje radijs, een lepeltje haringeitjes en een takje kervel. Dien koud op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven