Schaaldieren , Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het krabvlees, brood, ei, de speltbloem, chilipeper en verse koriander in een foodprocessor en mix tot een dik beslag.
-
Maak 12 balletjes van dit beslag en laat 10 min afkoelen in de koelkast.
-
Tartaarsaus: pel de sjalot. Hak de sjalot, kappertjes en augurken fijn. Meng samen met de bieslook en peterselie onder de mayonaise.
-
Bak de krabballetjes goudbruin in arachideolie in de friteuse of in een diepe pan.
-
Serveer met de tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven