Krab met avocado en plattekaas

Krab met avocado en plattekaas

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de avocado, snij in 2 en verwijder de pit. Plet de avocado tot een smeuïge mousse. Voeg het sap van ½ limoen toe. Snipper het chilipepertje fijn en voeg toe aan de avocadomousse. Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en voeg eveneens toe aan de mousse. Kruid met peper en zout.

  2. Trek het krabvlees in stukjes en meng met de mayonaise. Kruid ook met peper en zout.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de appel in kleine blokjes. Kruid de plattekaas met peper en zout. Voeg de sjalotsnippers, appelblokjes en het sap van ½ limoen toe.

  4. Schep een lepel avocadomousse in een glaasje. Lepel het krabvlees en de plattekaas erboven of ernaast. Werk af met een takje dille.