Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
All spice:
meng alle droge kruiden.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snipper 10 blaadjes munt en de peterselie fijn.
-
Spoel de rijst 3x in ruim koud water. Giet af. Laat uitlekken.
-
Meng het gehakt met de rijst, ui, munt en peterselie. Voeg de all spice-kruiden toe.
-
Snij de courgettes in 3 stukken. Hol alle stukken langs 1 kant uit met een appelboor. Blijf 1 cm van de onderkant.
-
Vul alle stukken courgette met de rijstmengeling. Stop de opening dicht met een stukje tomaat.
-
Pel de look en pers fijn. Meng in een kookpot met de passata, 650 ml water en sap van ½ limoen.
-
Voeg de courgetten en overige takken munt toe. Verkruimel de bouillonblokjes erover en breng aan de kook. Laat 45 min rustig sudderen onder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer met platbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven