Melk , Weekdieren , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koud: open de oesterschelpen en verwijder eventueel vuile stukjes schelp. Maak elke oester los en laat hem in z’n schelp liggen.
-
Pel de gember en look en snipper beide fijn. Snij de korianderblaadjes fijn. Reinig de lente-ui en snij heel fijn. Snij de chilipeper in 2, verwijder de pitjes en snipper heel fijn.
-
Serveer over elke oester sesamolie, sojasaus en kokosmelk. Werk af met fijngesnipperde koriander, gember, look, chilipeper en lente-ui. Kruid met peper en zout.
-
Warm: open de oesterschelpen.
-
Haal de oesters eruit. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Giet oestersap, room, witte wijn, saffraan en sjalot in een pannetje. Laat 1 min doorkoken.
-
Stoof de spinazie kort aan in een hete pan met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Warm de oesters 1 min op in de saffraansaus.
-
Schik een toefje warme spinazie in een diepe oesterschelp en leg de warme oester erop. Werk af met een beetje saffraansaus.
-
Serveer 3 koude en 3 warme oesters per persoon op een bord met grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven