Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zwarte olijvenijs: hak de olijven fijn. Kook het water en de suiker op en voeg de gehakte olijven toe. Giet de balsamicoazijn erbij en meng.
-
Giet de mengeling in een platte doos en zet in de diepvries. Meng regelmatig met een vork.
-
Pel de ui en het teentje look en snij in stukjes. Spoel de tomaten en snij in stukken.
-
Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de ui-, look- en tomatenstukjes toe. Giet de ketchup erbij. Laat 15 minuten koken.
-
Snij het brood in stukjes. Voeg het brood, de olijfolie en de pijnboompitten toe aan de soep. Mix de soep fijn en giet door een grove zeef.
-
Kruid met peper en zout. Laat de soep afkoelen.
-
Giet de soep in kommetjes. Werk af met wat zwarte olijvenijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven