Koude pastasalade met babyspinazie, bestomaat, chorizo en paprikacrème
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Halveer de rode paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadjes.
-
Leg de paprikahelften op een ovenplaat met bakpapier en laat 30 min bakken op 225°C.
-
Verwijder de zwarte pel en mix het vruchtvlees fijn met de room.
-
Snij de chorizo in schijfjes van 0,5 cm. Bak ze in een pan met wat olijfolie.
-
Laat de chorizo uitlekken op keukenpapier en meng de vrijgekomen vetstof onder de paprikaroom. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Pel de rode ui en snipper in halve ringen.
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de gele paprika en snij in lange repen.
-
Kook de pasta beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Roer de spinazie er na gaartijd door zodat deze gaat slinken.
-
Voeg de uienringen, gele paprika, uitgelekte halfgedroogde tomaten, chorizo, bestomaten en kappertjes toe.
-
Werk af met geschaafde Parmezaanse kaas, paprikacrème, pijnboompitten en blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven