Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in croutons en bak bruin in wat olie of boter. Laat uitlekken op wat keukenpapier.
-
Was de sla en rucola. Hou een deel van de rucola bij voor de afwerking.
-
Mix de sla met de rucola, de yoghurt, het appelsap en de groentebouillon. Kruid met peper en zout.
-
Verfris met witte balsamicoazijn en wat citroensap naar smaak.
-
Werk de soep af met rucolablaadjes en broodcroutons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven