Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Griekse pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
-
Snij de snijbonen in kleine stukken en blancheer 5 min in gezouten water.
-
Spoel de komkommer, snij in de lengte middendoor en verwijder de pitjes. Snij in stukjes.
-
Snij de venkel in kleine blokjes en hak het venkelgroen fijn.
-
Meng de afgekoelde pasta met de groenten, mayonaise en pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bak de runderlapjes kort aan in wat olijfolie, kruid met peper en zout en snij in reepjes.
-
Werk de pastaschotel af met de reepjes rundvlees, het venkelgroen en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven